×

SHOPPING FROM

    TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx
    • TLB Artista Chelsea Boot Vegano Ruskea | Skolyx

    TLB, Artista, Chelsea-varsikenkä, Ruskea

    470 $

    Melko loistava kokoleikkauksinen chelsea-kenkä, erittäin tyylikäs ja korostetun muotoinen. Osa TLB Mallorca Artista -sarjaa, jossa on tiukat vyötäröt ja tiiviisti leikatut korot, vaikka ne olisi varustettu ohuella kaupunkikumipohjalla kuten tässä. Valmistettu pehmeästä Picasso-listasta.

    Valmistettu ruskeasta Vegano-nahasta, joka on peräisin maailmankuulusta ranskalaisesta nahkatehtaasta Annonaysta, jonka omistaa Hermès-konserni. Kuten kaikissa Artista-malleissa, myös tässä kengässä on aidosta nahasta valmistettu kantapään jäykiste, joka mukautuu jalkaan parhaalla mahdollisella tavalla, mikä on hyvin harvinaista tämän hintaluokan kengissä.

    Lue lisää Artista-malleista täältä.

    Tässä on TLB Mallorca -vyö, joka on samaa nahkaa kuin kengät.

    Rakenne:
    Goodyear welted.
    Erittäin kapea vyötärö, aidosta nahasta valmistettu kantapään jäykiste, joka mukautuu jalkaan parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää Artistan ainutlaatuisista ominaisuuksista alta.

    Pohja:
    TLB:n ohut city-timantti-kumipohja. Pohja on TLB:n kehittämä, ja siinä on sama paksuus ja pohjan reunakäsittely kuin nahkapohjassa, jotta saat nahkapohjan tyylikkään ulkonäön ja kumipohjan kestävyyden.

    Koot:
    Koot katsotaan normaaleiksi, ne ovat vertailukelpoisia muihin Goodyear welted -kenkiin, kuten Yanko, Loake, Crockett & Jones ja Carmina. Täältä löydät kattavan kokooppaan kaikista kengistämme. Jos olet vielä epävarma koostasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen ktj@skolyx.se saadaksesi lisäohjeita.

    Kenkien hoito:
    Saphir Medaille d'Or Creme Pommadier -kenkävoide ja Saphir Pate De Luxe -vahanvärinen kiillotusaine keskiruskeassa värissä (riippuen siitä, kuinka tummiksi haluat kenkien muuttuvan ajan mittaan) säännöllistä hoitoa varten. Käytä Saphir Creme Renovateuria 1-2 kertaa / vuosi puhdistukseen ja lisäravinnoksi. Katso alla olevat tarkemmat hoito-ohjeet.

    Ilmainen toimitus ostoksille alkaen €100
    Kaikkiin tilauksiin 14 päivän palautusoikeuden
    Nopea toimitus 2-5 päivässä
    Koko: EU 44 / UK 10 / US 11
    Määrä

    Lisätiedot

    Pohja
    Ohut kumipohja
    Viimeinen
    Picasso
    Rakentaminen
    Goodyear welted
    Materiaali
    Keskiruskea nahka
    Brändi
    TLB Mallorca
    Miehet/Naiset
    Herr
    Tyyppi
    Boots
    Leveys
    F-vidd (standard)

    Näille kengille tarjoamme tehtaan kunnostuspalvelun hintaan 150 € (sis. alv) + toimituskulut. Kengät hiotaan uudelleen, pyöritetään uudelleen ja palautetaan erinomaiseen kuntoon.

    Ota yhteyttä ktj@skolyx.se saadaksesi lisätietoja ja tilataksesi.

    Lue lisää palvelusta tästä oppaasta.

    Katso yllä olevasta tekstistä, mitä erityisiä tuotteita näihin kenkiin kannattaa käyttää.

    Kenkien perushoito:
    - Älä käytä samaa paria kahtena peräkkäisenä päivänä
    - Harjaa/pyyhi kengät pois käytön jälkeen
    - Käytä kenkäpuita ja suutareita
    - Käsittele nahkaa kengänsuojausvoiteella / mokkanahkaa ja tekstiiliä vedenkestävyyssuihkeella
    Lue lisää näistä vaiheista tässä oppaassa.

    Lisätietoa kenkien hoidosta:
    Lue tämä opas siitä, miten puhdistaa, hoitaa ja kiillottaa nahkakengät.
    Lue tästä oppaasta, miten mokka ja nupukki puhdistetaan, virkistetään ja suojataan.

    Mene suoraan tiettyyn osaan:
    - Perusmitoitustiedot

    - Löydä kokosi sen perusteella, mitä käytät muiden merkkien vaatteissa
    - Löydä kokosi jalkojesi pituuden perusteella
    . Löydä kokosi Brannock-mitoituksen perusteella
    - Lisää vinkkejä ja neuvoja istuvuuteen
    - Henkilökohtaista kokoneuvontaa
    - Minänuoremmat mitat kengissämme

    .

    Perusmitoitustiedot

    Skolyxin, Yankon ja TLB Mallorcan Goodyear welted -kenkiemme koot ovat yleisesti ottaen verrattavissa muiden laadukkaiden welted -kenkien, kuten Loake, Crockett & Jones ja Carmina, kokoihin. Yli 90 % asiakkaistamme löytää oikean koon ensimmäisellä yrityksellä, ja siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että et löydä oikeaa kokoa heti, voit tietenkin vaihtaa toiseen kokoon tai palauttaa kengät.

    Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta Goodyear welted -kengistä ja olet käyttänyt pääasiassa lenkkareita tai liimattuja pukukenkiä, on olemassa erilaisia perinteitä kokojen luokittelusta (toinen määrittelee koon sen jalkaterän pituuden mukaan, jonka pitäisi mahtua kenkään, toinen määrittelee koon itse kengän mittasuhteiden mukaan). Tämän vuoksi useimmat ihmiset käyttävät kehystettyjä kenkiä noin kokonaisen koon pienempiä kuin mitä he käyttävät lenkkareissa, juoksukengissä tai muissa liimatuissa kengissä. Esimerkkinä mainittakoon, että jos sinulla on tavallisissa kengissäsi koko UK 9, monilla ihmisillä on welted-kengissä koko EU 42 / UK 8 / US 9.

    Huomaa myös, että Skolyxin, Yankon ja TLB:n Goodyear welted -kenkämme valmistetaan brittiläisissä mitoissa, joten siellä askeleet ovat oikein. Muunnos EU-kokoihin on likimääräinen, ja USA:n osalta kenkämme noudattavat standardia, jossa on yksi koko ylempänä verrattuna UK-kokoihin.

    Huomaathan, että oman tuotemerkkimme Skolyxin mokkasiin suosittelemme puolen koon pienentämistä muihin Goodyear welted -kenkiin verrattuna, ja omien tennareidemme sekä Yankon belgialaisten mokkasiinien ja Traveler-kenkien osalta löydät yksityiskohtaiset ohjeet tuotesivuilta.

    .

    Löydä kokosi sen mukaan, mitä käytät muissa merkeissä

    Jos tiedät kokosi muiden valmistajien kengissä, tässä on alla oleva taulukko, josta näet, minkä koon suurin osa asiakkaistamme valitsee kehystettyjen kenkiemme koon verrattuna muihin merkkeihin.

    Jos otamme esimerkkinä Meermin, taulukko ehdottaa "-0.5". Tämä tarkoittaa, että meidän welted-kengissämme sinun tulisi pienentää kokoa 0,5 verrattuna Meerminin kokoon. Jos sinulla on esimerkiksi Meermin-kengissäsi UK 8, suosittelemme kengissämme UK 7,5.

    Huomaa, että henkilökohtaisilla mieltymyksillä on tietenkin suuri merkitys, ja tätä on pidettävä ohjeena, ei lopullisena vastauksena.

    Vertailut ovat meidän UK-kokojemme ja muiden UK-kokojen välillä. Merkkejä, joilla on vakiona US-koot, verrataan meidän US-kokomerkintöihimme, se on selvitetty taulukossa näissä tapauksissa.

    Kokovertailutaulukko

    .

    Löydä kokosi jalkojesi pituuden perusteella

    Vaikka jalkojesi muoto on erittäin tärkeä, voit monissa tapauksissa laskea kengänkokoasi mittaamalla jalkojesi pituuden ja katsomalla alla olevaa taulukkoa. Jos sinulla on erittäin leveät jalat, erittäin korkea jalkaterä tai vastaava, sinun kannattaa ottaa tämäkin huomioon ja katsoa myös muita tapoja laskea kokosi. Henkilökohtainen maku on tietysti myös tärkeä asia. Jotkut ihmiset pitävät erittäin tiukkoja kenkiä, kun taas toiset pitävät tilavammista kengistä. Jos sinulla on siis muita merkkejä ja kenkiä, jotka sopivat hyvin, yllä olevat vertailut voivat olla entistäkin parempia ohjeita.

    Huomaathan, että oman tuotemerkkimme Skolyxin mokkasiin suosittelemme puolen koon pienentämistä muihin Goodyear welted -kenkiin verrattuna, ja omien tennareidemme sekä Yankon Belgian loafer ja Traveler-kenkien osalta löydät yksityiskohtaiset ohjeet tuotesivuilta.

    Mittaat jalkasi kantapäät seinää vasten ja lattialla makaavalla mittanauhalla, viivoittimella tai viivoittimella (eli et jäljittämällä jalkaasi ja ottamalla sitten mitat). Tässä on kuva, joka selventää lisää. Alla olevassa taulukossa olevat mitat ovat likimääräisiä, ja ne ovat vain suuntaa-antavia, eivät faktoja.

    Foot size chart

    .

    Löydä koko Brannockin mitoituksen perusteella

    Brannock on jalkojen mittauslaite, joka on erityisen suosittu Yhdysvalloissa ja joillakin muilla markkinoilla. Mutta myös Euroopassa jotkut ihmiset ovat mitanneet jalkansa sillä. Vaikka se voi joissakin asioissa antaa enemmän ohjeita kuin pelkkä jalan pituus, se on silti vain ohje, ja se voi vaihdella ihmisestä toiseen, mikä koko sinulla on samassa kenkämallissa, vaikka sinulla olisi sama Brannock-koko.

    Meidän welted-kenkämme ovat useimmille ihmisille lähinnä yhtä kokoa suurempia kuin Brannockin US-pituuskoko ja suunnilleen Brannockin leveyskoossa E. Joten yksi kehystetty kenkä, jonka koko on EU 42 / UK 8 / US 9 ja vakioleveys F, vastaa suunnilleen Brannock 9 E:tä. Jos sinulla on Brannockin leveys C tai D, on yleensä hyvä lisätä ohut sisäpohja täyttämään tilavuutta.

    .

    Lisävinkkejä ja neuvoja istuvuuteen

    Tämä kenkätyyppi on valmistettu useista nahkakerroksista, jotka ovat aluksi jäykkiä, mutta jotka käytön myötä muotoutuvat jalkaasi myötäillen, pehmenevät ja joustavat siellä, missä niiden on pehmennyttävä, ja antavat jatkuvaa tukea siellä, missä sitä haluat. Siksi kenkiä on yleensä totutettava jonkin aikaa, ennen kuin niistä tulee mukavat, mutta ajan mittaan monet ihmiset huomaavat, että ne ovat mukavimmat kengät, joita heillä on, ja niissä yhdistyvät tuki ja joustavuus. Goodyear-welted-kenkiemme jalkapohjassa on myös korkkikerros, joka muovautuu käytön myötä, ja kantapään jäykisteet on valmistettu nahkalevystä tai aidosta nahasta, joka myös muovautuu jalkojesi mukaan.

    Loppujen lopuksi nämä ovat standardikokoja, ja jalat ovat hyvin yksilöllisiä, joten monet ihmiset saavat pienillä, yksinkertaisilla apuvälineillä vielä paremman istuvuuden. Jos kengät ovat hieman liian isot, on olemassa esimerkiksi kielityynyt, kantapääpohjat ja pohjalliset, näistä löytyy lisää tietoa tämästä oppaasta. Jos kengät ovat hieman liian pienet, voit venyttää niitä kengänvenyttimillä, lisätietoa tästä on tämässä oppaassa.

    .

    Henkilökohtainen kokoneuvonta

    Meillä on monen vuoden kokemus vinkkien ja neuvojen antamisesta istuvuuteen ja mitoitukseen liittyen. Jos haluat henkilökohtaista palvelua tai lisätietoja, olet aina tervetullut lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen ktj@skolyx.se, ja otamme sinuun pian yhteyttä, tai ota yhteyttä toimistoaikana sivun alareunassa olevan chat-laatikon kautta tai soita numeroon +4631-20 54 50.

    .

    Kenkiemme sisämitat

    Jos haluat nähdä kenkiemme sisämitat, klikkaa tästä nähdäksesi taulukon (millimetreinä). Huomaa, että sisämitat ovat likimääräisiä, ja ne voivat hieman vaihdella saman merkin eri lestien välillä.

    Merenkulku ja toimitus

    Tarjoamme nopean toimituksen 2-5 arkipäivässä ja ilmaisen toimituksen yli 100 € tilauksille. Jos tilaat alle 100 €, toimituskulut ovat 12 €.

    Lue lisää toimituksesta ja toimituksesta täältä.

    Kun tilaat kaiverrettuja tuotteita, toimitusaika on 5-8 työpäivää.
    Erikoistilauksen (kustomoidut kengät, joissa valitset nahan, pohjan jne.) kenkien, niin sanottujen MTO (made to order) / GMTO (group made to order), arvioitu toimitusaika on noin 6-8 viikkoa.


    Palautukset ja vaihdot

    Meillä sinulla on aina 14 päivää aikaa tehdä avoin ostos ja täysi peruutusoikeus. Kenkien osalta tarjoamme ilmaisen koonvaihdon.

    Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske kaiverrettuja tuotteita, tilaustuotteita eikä ryhmätilaustuotteita.

    Lue lisää palautuksista ja vaihdoista täältä.

    chat Kommentit (2)
    Arvosana
    Lisää tietoa

    TLB Mallorca Artista
    Täydellinen luettelo ominaisuuksista, jotka kaikki ovat joko hyvin harvinaisia tai ainutlaatuisia tässä hintaluokassa:

    • Erittäin ohuet viistot vyötäröt, jotka korostavat kengän muotoa. Valmistettu ompelemalla aina kantapäähän asti, joten vyötärö ei ole vain sementoitu tai Blake-ompeleilla ommeltu, kuten kapeampia vyötäröjä valmistettaessa yleensä tehdään.
    • Vyötärön viiste jatkuu kantapään alapuolella, mikä on tavallisesti lähes ainoa tapa, jota esiintyy mittatilaustyönä valmistetuissa kengissä. Tämä luo vahvemman vyötärön ja näyttää luonnollisemmalta.
    • Aidosta nahasta valmistetut kantapään jäykisteet (ei nahkalevy) mukautuvat jalkaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja ne ovat elävää materiaalia, jota voidaan tarvittaessa muokata uudelleen.
    • Tiiviisti leikatut korot, noudattaa kenkien luonnollisia linjoja.
    • Erittäin sileäksi hiottu pohja ja kantapään reunat, myös vyötärön reuna on sileä, mitä näkee hyvin harvoin. Tämä ei ainoastaan näytä ihanalta, vaan helpottaa myös kiillottamista ja reunojen pitämistä hyvässä kunnossa.
    • Tiivis pohjatikkaus 8 spi (tikkiä tuumaa kohti) sekä tasapainoinen fudge-ratas.